Új hozzászólás Aktív témák

  • Madn!ght

    addikt

    Nem tudom ti hogy vagytok vele, nekem a patch óta nem volt semmi értelmes lootom, pedig jó pár órát beletoltam t5-t6-on. A korábbiakban t4-en egy rift alatt 2-4 db leg esett, mostanában viszont volt olyan, hogy két rift alatt sem esett semmi. Ha esett is, akkor az is kb kuka kategória volt. Kadala 2000 bs-ből sem adott semmit, ha valamit át akartam pörgetni, akkor a fire alapú karakternek folyamatosan coldot rollolt.

    Írtátok, hogy T6 bountyn nagy eséllyel esik RoRG, kb 20 cache-et nyitottam. Mindegyikből ugyanaz (!) a 3 fajta item esett (a thorn dmg-s braci, valami fos vállas, meg a leoric amu), rorg a mesében sem.

    Tegnap kicsit visszamentem t3-ra néhány rift erejéig, volt vagy 200 bs-em mondom elkadalázom. Erre kb 5. után kidobta az első Hexing pantomat (str vit allres +socket) - erre már nagyon régen vadászom -, rögtön utána egy normális earth gatyát (str vit allres +2 socket). A bent lévő srácokkal mentünk egy 26-os GR-t, a végén esett egy leoric crown (str, vit, chc, socket). Mondom remek, minden megvan, amire vártam az utóbbi időben. :)

    Kipróbálásként nyomtam egy solo t4-et, mondom variálom kicsit a leoric crown-t, hexing pantot, a magefistet, meg az earth setet. A bounty végén dobott egy str as chd loh-os RoRg gyűrűt. Átpörgettem chc-ra, úgyhogy azt hiszem elégedetten zártam az estét. :)

    ₪ Herbalife Nutrition ₪ (rendelésben tudok segíteni) - FB: fit2gether

Új hozzászólás Aktív témák