Új hozzászólás Aktív témák

  • Cyberbeni

    addikt

    válasz Bird #98662 üzenetére

    Ha elég szerencsés vagy, akkor mindenből a legjobb kieshet az első pár ládából 70-es szint után. Viszont a paragon szintekkel nincs mit kezdeni. 2 óra naponta 3 hónapig (most addig tart egy season, nem?) az 180 óra, season 1-be 200-at toltam és nem volt ancient fegyverem(mondjuk egy pár héttel season vége előtt adták ki), mégis 13. lettem soloban(mondjuk az előttem levők egy részét bannolták azóta, gondolom vagy utána megunták a farmolást, vagy már előtte is botoltak). Ennyi idő alatt simán lehet max közeli geart szerezni (mondjuk ha jól tudom már van primal ancient lófasz, de még az is jóval kevesebb plusz, mint a paragonból kapott main stat)

    Ha lottózásban is az lenne a szabály, hogy csak akkor nyerheted meg a fődíjat, ha arra a hétre legalább 200-at vettél, akkor csak a hülyék lottóznának.

    (#98663) reelc:
    3000+ óra után már csak a játék élvezetéért nem játszanék, azért ha legalább szerencsés lehetnék kevesebb játékórával azok ellen, akinek kb ez a munkája, akkor még szívesen játszanám. (persze szezon kezdéstől)
    augmentekből meg nem lesz sokkal kisebb (arányában) az eltérés

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák