Új hozzászólás Aktív témák

  • Lajtorja

    aktív tag

    válasz Ellia #3526 üzenetére

    Nem lőnek el minden puskaport hogy jusson seasonre is. Abszolút nem látom gondnak hogy nem day1 lesz elérhető csillió hydrás build, de biztos vagyok benne, hogy idővel ki lesznek elégíítve az ilyesfajta igények is, nem aggódnék hosszú távon emiatt. (szerintem amúgy egy noob trap maga a skill, de ez más kérdés, példának jó lesz)

    Meg egyszerűen nem fér ki, hydránál maradva honnan kéne hogy jöjjön plusz cap rá? Item affixből, paragon boardból, aspectből, unique cuccból?

    Ha minden skillre lenne olyan affix itemeken ami nem "csak" rankot ad (és abból is akad bőven, pont írták twitteren hogy meddig lehet húzni rankokat, +9 szint jöhet csak affixból) hanem módosítja a skilleket, akkor a mostani kb 50 affix helyett rollolhatna vagy 80 (200 ha az összes classt nézzük és bizony d3-hoz hasonlóan itt is eshet olyan item ami nem neked való). Ez egyrészt átláthatatlan lenne, másrészt a rare lottón nagyságrendekkel rosszabb oddsokkal indulnál.
    Paragon board szintén ilyen, ha minden skillre szeretnél akkor legyen 6-7 board helyett 30? Vagy legyen 1 táblán mind? Akkor kiraknád ott mindet és felesleges a paragon board mint választási lehetőség, gyakorlatilag baseline lehetne durvább skilleket adni és paragon rendszert törölni, az se jó.
    Aspectből most is van, szerintem az okés.
    Unique az jó kérdés, már látszik leakekből, innen-onnan, hogy mire lehet számítani; de itt se gondolom, hogy minden egyes skillre kéne unique. Főleg, ha tényleg olyan ritka lesz, mint ígérték.

    --- ---

Új hozzászólás Aktív témák