Új hozzászólás Aktív témák

  • honda23

    aktív tag

    válasz Watt25 #23997 üzenetére

    11Mbps HD? Persze, jó, ha eléri az 5-öt, itt fehérváron szarrá van tömörítve a jel, kivéve azokat az adókat, amelyek nem a digi saját hd csatornái. Mindegyik cég tömörít elég durván...
    A másik dolog, kijött a digis szerelő, kb nyugdíjas, talán életében most látott először 3d tv-t, egyből rávágja, hogy szar a tuner, na akkor átkapcsoltam a nat geo hd-r és nem értette a dolgot. Kértem tőle hd boxot kipróbálni, és közölte, hogy hónapokig nem tudnak adni, nincs raktáron. Ez ám a szolgáltatás, tiszta kockás szar az egész, szerintem jó, ha a digi saját adói elérik a kívánt Mbps-t, ami ki tudja mennyi lehet, ha lehetne, szívesen megmérném az összes hd adót, ki tudja mekkora különbség lenne egy egy adó között.
    Egyszerűen túlkötötték a rendszert, sok a felhasználó, a szerelő pedig bizonygatja, hogy 100%-os jelet adnak tovább a felhasználóknak, persze, 2010-ben lehet, amikor fele annyi előfizető volt.
    Ez csak rosszabb lesz az én meglátásom szerint, fizetek egy szolgáltatást, ami nem jó. Még pár dolgot kipróbálok, ha a tv lesz a ludas, akkor elismerem, hogy hibáztam. De akkor a magyar hd adók a nat geokkal miért olyan tűélesek? Sport 1hd, és az összes digi saját gyártású csatornája sokszor életlenebb, homályosabb, sőt tegnap akadt a képszolgáltatás pl digi world-ön, digi life-on, tehát a sávszélességgel tuti baj van.

    [ Szerkesztve ]

    nincsen lehetetlen, csak tehetetlen

Új hozzászólás Aktív témák