Új hozzászólás Aktív témák

  • Watt25

    veterán

    Lassan egy éve lesz, hogy írtam róla, hogy jön hozzánk az I-TV Zrt, akik a Digit adják tovább. Közben kiderült, hogy nem közvetlenül ők jöttek ide, hanem egy harmadik cégen keresztül (Aktiv1), de a lényeg kb. ugyanez.
    Már egy ideje előfizettem, de eddig csak csökkentett csatornakínálat volt EPG nélkül, péntek óta van meg a teljes Digi kínálat és végre van EPG is.
    Azt már említettem, hogy a közszolgálati csatornák nálam FullHD-ban jönnek be, és bizony ez továbbra is így van szerencsére. Tehát azok valahonnan máshonnan jönnek, feltéve, hogy még mindig igaz, hogy a Diginél csak 1440-ben jönnek.
    Viszont, ha jól emlékszem volt itt szó arról is, hogy a Minimax-on nincsen EPG, illetve fixen 16:9-es kapcsolójellel jön az összes műsor. (Tehát a 4:3-as adások széthúzva jelennek meg a tévé "Eredeti" képaránybeállításával is.) Ez még most is így van? Csak mert bár valóban fix 16:9-ben jön a Minimax nekem is, EPG viszont van hozzá. Illetve még mintha másik csatornára is mondtátok volna, hogy nincsen EPG. Van még ilyen? Nálam úgy rémlik, csak néhány közösségi és külföldi csatornán nincs. (De van olyan külföldi, amin van, szóval elég jó.)

    Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/

Új hozzászólás Aktív témák