Új hozzászólás Aktív témák

  • nfsu17

    veterán

    válasz gyurasz #64209 üzenetére

    Nem hülye kérdés, de mivel nem mi vagyunk a szolgáltató, ezért úgyse releváns sokszor, hogy mit írunk.

    Ha jól látom, jún. 27-én írták, hogy megszűnik a filmnow.

    "Trükkösen" fenti ÁSZF-ben nincs róla szó, de egy másikban:

    Az elektronikus hírközlési előfizetői szerződések részletes szabályairól szóló 22/2020. (XII. 21.) NMHH rendelet 13. § (1) bekezdés g) pontjának megfelelően tájékoztatjuk, hogy a jelen előfizetői értesítésben megjelölt változásokra tekintettel az elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvény 132. § (5) bekezdése alapján Ön, a jelen értesítés kézhezvételétől számított 45 napon belül azonnali hatállyal további jogkövetkezmények nélkül jogosult felmondani előfizetői szerződését.

    Hogy most honnan számolódik a 45 nap (ők valószínű kitették 06.27-én, max te nem láttad), és "előfizetői szerződés" a teljes digitv csomagot érinti-e adott esetben, vagy csak XY "rész"csomagot....?...passz.

    Lényeg a lényeg, ott a rendelet...igen, ilyenkor meg lehet szüntetni akár komplett szolgáltatást is, mert sokan berágna xy csatorna eltűnésre, aztán mennek máshova. Ilyenkor megtehetik.

    Más:

    Lehet volt már: aug. 3-i ászf [link]

    A FilmBox Extra csatorna adása bekerül digitális kínálatunkba. Érintett terület: DBudapest és
    DVidék
    - Budapest X. és XI. kerületében megváltozik az analóg és digitális csatornakiosztás, ezentúl a
    BudapestDigi és DBudapestDigi kiosztások lesznek érvényben. Az eddigi analóg Budapest és
    digitális DBudapest kiosztásból kikerül.
    - Budapest II. kerületének ellátottsági területén megváltozik az analóg és digitális csatornakiosztás, ezentúl a DigiInvi és DDigiInvi kiosztások lesznek érvényben. Az eddigi analóg Budapest és digitális DBudapest kiosztásból kikerül.
    - Érd ellátottsági területén megváltozik az analóg és digitális csatornakiosztás, ezentúl a DigiInvi és DDigiInvi kiosztások lesznek érvényben. Az eddigi analóg Budapest és digitális DBudapest kiosztásból kikerül.
    - Pécs ellátottsági területén megváltozik az analóg és digitális csatornakiosztás, ezentúl a DigiInvi és DDigiInvi kiosztások lesznek érvényben. Az eddigi egyéni analóg kiosztás megszűnik, digitálisban pedig kikerül a DVidékből.
    - Az Érd TV adása kikerül digitális kínálatunkból mert a csatorna befejezi működését, megszűnik.
    Érintett terület: DBudapest
    - A Nickelodeon Ukraine Pluto TV adása kikerül digitális kínálatunkból. Érintett terület: DBudapest, DBudapestDigi, DVidék és DDigiInvi

    Nem a DDigiInvi kiosztás az, aminek olyan "hulla" bitrátája van? Lackooo?
    Miért nyomatják ezt annyira? Vagy ez nem akkora "érvágás", mint aminek most látom?

Új hozzászólás Aktív témák