Új hozzászólás Aktív témák

  • dchard

    veterán

    válasz #31372032 #13872 üzenetére

    Ebből 10dB sem fog kijönni, a kábel meg legalább 2dB-t megkajál...

    A Yagi ellenében amit írsz egyszerűen nem releváns. A jelenségből arra következtetsz, hogy itt valami szofisztikált terhelés-elosztás van a háttérben, holott csak arról van szó, hogy alapból olyan gyenge nálad a vételi szint, hogy könnyen pattog a telefon/router több állomás között, mert nincs kellő dominancia, a SINR kifejezetten rossz. Mivel hegytetőn vagy, ahol az új állomások bekapcsolásával egyre nagyobb lesz az interferencia, ezért különösen a nagy nyereségű és kis nyílásszögű antenna a jó választás. A cél pont az, hogy csak egy állomást (pontosabban cellát) lásson az antenna, de azt minél nagyobb szinttel. Így nem csak a jelszint, de a jelminőség is lényegesen javul.

    Én továbbra is Yagit raknék le - már ha maximalizálni akarod a vételi és adási képességeket is - , de ez a panel antenna is több a semminél, az biztos.

    anglergab:

    Ez az annex-től (band profile) függ, nem szükségszerűen foglja el a VDSL2 sem az analóg, sem az ISDN sávját. Persze ha nincsenek ilyen szolgáltatások, akkor ezeknek a beforgatásával némi többlet sebességhez lehet jutni.

    [ Szerkesztve ]

    A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]

Új hozzászólás Aktív témák