Új hozzászólás Aktív témák

  • ubyegon2

    nagyúr

    válasz RoyBatty #17858 üzenetére

    &sfdrakex

    Tehát a javaslat mindenkinek az, hogy hozzon ki egy Digis kártyát, tesztelje a saját használati szokásaival, hogy mennyire megfelelő neki, ha jó örüljön, ha nem vigye vissza és bármilyen extra költség nélkül leadhatja.

    Én pontosan ezt tettem, teszteltem, értetlenkedtem egy sort, mert nem találtam így leírva, ahogy én tapasztaltam a belvárosban a jeleltünést. Nem fikáztam amúgy csak leírtam, hogy nekem épp ott működik stabilan, ahol wifim is van. Belvárosban is meg tudom oldani Dominoval. Ezt kipróbáltam, nem volt szerencsém, ennek nem örülök, de ennyi.

    Ha valakinek ez már fikázás, sorry! Amiket meg leírtatok, újra megköszönöm! :R

    Az Aktív 50-et is csak azért emlegettem, mert túl sokszor írtátok le ezt a bűvös tesztüzem szót, de gyakorlatilag a nem tesztüzemű is tök ugyanaz. ;)

    Amit mi nem értünk, mert mindenhol ott van nagy betűkkel, hogy ez teszt üzem, és ne várj tőle országos 100%os lefedettséget.

    Ezt remélem nem nekem írtad, mert véletlenül sem említettem országos lefedettséget, csak a belvárosi részre kérdeztem rá, meg persze tévesen teljes lefedettséget írtam Bp-re, de ezt tisztáztuk, hogy csak kültéri.
    Szóval én kipróbáltam, megtudtam mindent és nem fikázom, de visszaviszem majd alkalomadtán.

    Sajnálom, hogy zaklattalak benneteket a kérdéseimmel, bár gondolom, aki nem ért rá, az nem érzett kényszert arra, hogy válaszolnia kell megint egy sötét baromnak, aki nem tudja, amit mi tudunk.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák