Új hozzászólás Aktív témák

  • DarkByte

    addikt

    válasz #04535040 #27988 üzenetére

    Ez is egy vélemény.

    Meg az is, hogy én kezdetek óta használom Szegeden-Kiskunfélegyháza vonalon. YouTube, szinte mindenütt megy 720p-ben. YouTube Music-ban semmit sem töltök le, mert akármerre járok-kelek működik. Autópályák elég jól le vannak fedve, M5 biztosan, kocsiban is működött gond nélkül.
    Egy hónapja voltam Balatonlellén utószezonban pihenni egy hetet, ott is tudtam Netflix-ezni róla, még ha nem is nagy felbontásban.

    Telefonálás résszel személy szerint nem foglalkozok, második SIM-ként használom amíg ehhez nincs országos lefedettség. Ha valahol megszorulok is van még 1GB netem a flottás SIM-emen, de nem igazán volt erre szükségem a 1,5 év alatt.
    Már csak azért se viszek át hozzájuk fő számot, mert jelenleg a szolgáltatás életben maradása rendkívül kétes. Amíg van használom.

    Két napja beázhatott valami szolgáltatói eszköz és a Diginek nem volt kb. egy fél napig FTTB linkje. Tether-el a Digi Mobilt használtam. Teljesen élhető volt. Azon videók amelyeket a YT már tömörít AV1-el is, mentek 1080p-ben is. (csak ezt még mobilok nem nagyon ismerik, túl új kodek)

    Sajnos ez most egy olyan helyzet hogy aki szerencsés helyen lakik, ott használható, az ország másik pontján használhatatlan. De sajnos a Digi kábel is ilyen volt eddig.

    Ez van, túl kell lépni rajta ha nem opció, ne fizess a semmiért.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák