Új hozzászólás Aktív témák

  • FazekasLaci

    aktív tag

    válasz djtometkow #1717 üzenetére

    Hát meg kell szokni, az kétségtelen, de mivel nagyon pici a tábla, ezért nem nagyon lehet észrevenni még ekkora monitoron.

    Számodra is - ha zavaró az aránykülönbség - a fentiekhez hasonlóan a force proportions beállítás megoldás lehet az illesztőprogramban.

    Azért azt hozzáteszem, hogy a következő monitorod már szélesvásznú lesz, mivel 4:3-ast már nem is nagyon lehet kapni :) Ebben a méretben egy jó monitor is már 30e körül kapható, úgyhogy szerintem a tábla után hamarosan vágyni fogsz egy még jobb monitorra is és akkor már a tábla méretaránya is stimmelni fog :)

    Amúgy a beállításokkal, stb. kapcsolatban annyit, hogy minden Bamboo-hoz adunk egy 97 oldalas magyar használatit (ezt nem mindenhol kapod, mivel nem a csomag része!), úgyhogy abból mindent meg lehet tanulni. Ráadásul látható, hogy sok mindenre használható ez a tábla, ha a felhasználói sem 2 oldal, hogy így telepítsd :)
    De amúgy van rá terméktámogatásunk is, úgyhogy később sem veszel el, ha a wacomot választod.

    Ha érdekel a dolog, akkor kipróbálhatod nálunk vásárlás előtt, majd ha tetszik, akár azonnal el is viheted, mivel majd minden Wacomból folyamatosan van rakink (még Wacom Cintiq 12 tábla-monitor is :) ) Ha érdekel, dobj egy privátot.

    Laci - Ide is írhatsz nekem: fazekas@grasshopper.hu, vagy hívhatsz: 70/429-3200

Új hozzászólás Aktív témák