Új hozzászólás Aktív témák

  • FazekasLaci

    aktív tag

    válasz hide5 #2866 üzenetére

    A gond akkor van, ha a hegye elkopik. Az Aldi cserehegyet is árul, vagy veheted újra a táblát?
    Nem mindegy, van-e a táblához kompatibilis cserehegy a későbbiekben, a Wacomhoz 5 db hegy kb. háromezer forint és külön vehető. A csomagban is van 3 tartalék, meg egy a tollban. Tehát hosszabb távon egyszerűbb hegyet cserélni, mint új táblát venni.

    Én mindenképpen azt javasolnám, hogy nézd meg a garanciális papírját, ha szépen megkéred, kinyitják a szekrényt és elolvashatod. Ha azt látod, hogy a garanciális ügyintézést külföldi telefonszámon keresztül kell intézned, akkor a helyedben már elgondolkoznék, mert egy év múlva a garis dolog garanciális ügyintézését egy olyan boltban, ahol nincs külön vevőszolgálat, csak pénztárak, valószínűleg nehezebb lesz személyesen intézni. De a garis ügyintézéssel kapcsolatban ott a helyszínen biztosan tudnak felvilágosítást adni, általában elég segítőkészek, én szeretek Aldiban vásárolni, igaz én inkább felvágottat veszek ott.

    Nem garis ügyintézéssel kapcsolatban meg:
    - vegyük, hogy leejted a Wacom Bamboo tolladat és tönkremegy. Minek vennél huszonezerért vagy A5 Medium esetén ötvenezerért új táblát, ha rendelhetsz egy cseretollat kb. 9e Ft+ÁFÁ-ért? ;) Ráadásul a tollba sem kellenek elemek, így karbantartási költségeid (elem vásárlása, akku töltése) sem lesznek, ezek az évek folyamán azért összeadódnak és már nem is lesz olyan drága az a Wacom termék. Sokan 5-6 év után sem nagyon akarnak megválni a régi táblától és újat venni, de ezt mások is megerősítik, hogy a váltás nem azért van, mert tönkrement a tábla, hanem mert többre vágynak.

    Laci - Ide is írhatsz nekem: fazekas@grasshopper.hu, vagy hívhatsz: 70/429-3200

Új hozzászólás Aktív témák