Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    válasz Armahun #1266 üzenetére

    Érdekes rész volt ez a Listen. Ennél a sorozatnál alapvetően nem lenne váratlan, mégis rendhagyónak érzem, hogy a végén csak egy nagy ürességgel ültem még kicsit a TV előtt, egyedül a csendes sötét szobában :D (mindig leállítom, mielőtt jön a teaser, most csak stoppoltam).
    Egyáltalán nem sikerült összeraknom, hogy miről szólt az epizód, így megkerestem ezt a topic-ot, hátha már kitárgyaltátok. De még így sem lettem sokkal okosabb. :D

    SPOILER (innen végig)
    Mint ha azzal szeretnék lezárni, hogy nem léteznek ezek a rejtőzködő lények (nem az Illusive Man volt az, mert nem láttunk cigarettafüstöt :))), pedig elég nyilvánvalónak tűnik, hogy több szereplő is észleli őket valamilyen formában, tehát nem csak a Doctor képzeletében léteznek (vagy ha alapvetően mégis az ő képzeletének a szüleményei, akkor is manifesztálódnak valahogy mások tudatában, vagy akár a fizikai valóságban is, illetve látszólag olyankor is jelen vannak, mikor a Doctor nem...).
    De ha tényleg léteznek, akkor miért ilyen happy mindenki egy ilyen paraparádé után? Én nem látnám őket egy darabig nyugodtan egyedül maradni, de főleg aludni, nem még 10 perc múlva önfeledten mosolyogni és szétválni. -> Hacsak ez nem valami "space magic", amit ez a lény, vagy a paradox események sora művelt velük, hogy "felejtsd el, nem fontos, élj és aludj nyugodtan (miközben a véred/lelked/stb szívom továbbra is ;])".

    Volt már régen olyan lény, ami az emberek hátára tapadt, a szőke rózsának is volt egy ilyen kabala bogara, de ahogy már fejtegettétek, ez inkább hasonlított a Silence féle lényekre. Én alapvetően ezt vártam belőle kibontakozni, hogy most lesz meg a kapcsolat, hogy miért indítanak ők háborút a Doctor ellen.
    De lehet, hogy már csak nem emlékszem, és az meg lett válaszolva akkoriban?

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák