Új hozzászólás Aktív témák

  • S1M0N

    senior tag

    Sziasztok!

    Még úgy október-novemberben tartottam egy Doktor Who maratont, a 2005-ös reboot részeket néztem meg.

    Christopher Eccleston szerintem nem volt rossz kezdésnek, maradhatott volna tovább is, de amennyire utána tudtam olvasni, a közeg miatt távozott az 1. évad után.

    David Tennant. Hát igen. Zseniális, nagyon illett hozzá a szerep, nagy kár volt, hogy befejezte. Szépen búcsúztak el tőle (talán egy kicsit túlzásba is vitték). Nekem ő a Number 1 Doctor, de gondolom ezzel sokan vannak még így.

    Matt Smith. Először nem akartam kedvelni, Tennant után furcsa volt, de aztán szépen lassan meggyőzött, én meg megszerettem. Az ő távozását is nagyon sajnáltam.

    Peter Capaldi Doctora nekem eddig nagyon nem jön be. A 8. évadnak igen nehezen értem a végére. A társait feleslegesnek éreztem, a poénokat erőltetettnek, de a cselekmény sem volt a legtöbbször nagy eresztés. A 9. évad talán egy kicsivel jobb volt, de attól sem dobtam hátast.
    Az idei, 2016-os karácsonyi különkiadás viszont tetszett, de nem a Doctor miatt (bár volt pár jó pillanata), hanem a szuperhősös történet miatt. Mondjuk az űrlények is eléggé súlytalanok voltak.

    Az új évad előzetese nem tűnt rossznak, de ez az új csaj... Rettenetes. Persze ennyiből még nem vonnék le végleges következtetéseket, de nagyon unszimpatikus, főleg az előző útitársakhoz viszonyítva.

Új hozzászólás Aktív témák