Új hozzászólás Aktív témák

  • Synthwave

    HÁZIGAZDA

    Időközben haladgatok a Nightmare kampánnyal, most érkeztem meg a Marsra.

    Jó dolog ez a quick switch; egy Hell Knight/Mancubus 3, egy Baron of Hell 5, egy Marauder 10 másodpercig tart így (utóbbit lehet gyorsabban is, tudom).

    Azzal, hogy nem csak a spacebaron van az ugrás, hanem a felfelé görgőn is, határozottan könnyebb gyorsan haladni (végre lehet), és az air control rúnával (első pick szokott lenni) sokkal CPM-esebb a feeling, mint korábban.

    Kvékben nagy cfg kocka voltam, az elszánt fajtából, szóval nem volt kérdés, hogy Eternalban is belemászok a cvarokba, ha már vannak. Első körben kivettem a mouse smoothingot (m_smooth 0), amit menüből nem lehet – és ugye felbindoltam az ugrást a felfelé scrollra is, amit szintén nem lehet megcsinálni a menüben (bind MWHEELUP _jump).

    Ha valakit esetleg érdekel, a konfigurációs fájljaimat feltöltöttem mediafire-re:

    bindok: [link]
    helye: C:\Users\username\Saved Games\id Software\DOOMEternal\base

    Ezt az egyszerűség kedvéért átneveztem "DOOMEternalConfig.cfg"-re, így a játék automatikusan beolvassa indításkor. Ha nem akarsz ilyesmivel szöszölni, átnevezed tetszőlegesen, aztán konzolból meghívod az exec <fájlnév> paranccsal.

    lowspec.txt: [link]

    csak ezek vannak benne:

    r_decalLifetimeMultiplier 0
    r_antialiasing 0
    r_lightDistanceFadeMultiplier 0
    r_shadowAtlasWidth 8
    r_decalLifetimeMultiplier 0
    rs_enable 3

    helye: C:\Program Files (x86)\Bethesda.net Launcher\games\Doom Eternal\base

    Aztán ha bent vagy gémben, lehívod a konzolt, és bírod, hogy

    exec lowspec.txt

    És voilá. 1280 x 720, minden LOW és OFF, dynamic resolution scaling ON, dynamic resolution target 250 + ez a lowspec.txt, és 170-350 fps, az esetek túlnyomó többségében 210+ fps. Osztós. Szeresse a fizika az ilyen frame rate-et. Meg én is.

    A lowspec.txt elérési útja a Bethesda launcheres verzióhoz van, de ha valakinek Steamen van meg a game, értelemszerűen a steamapps mappában kell, hogy keresse; a lényeg, hogy a játék base könyvtárában legyen majd a txt fájl. Minden indítás után meg kell hívni konzolból, de a játék executable-jét is fel lehet vele paraméterezni, és akkor nincs ezzel küzdés.

    Ha rájövök még valami jóságra vagy kikísérletezek valami csecse dolgot, úgyis szólok.

    [ Szerkesztve ]

    SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

Új hozzászólás Aktív témák