Új hozzászólás Aktív témák

  • medvegy

    aktív tag

    Tegnap egy Phantom 1.1.1 gazdája lettem. Első tulajdonostól vettem, patika állapotban, elég baráti áron. A számlája szerint 2014.11. havi, állítólag 35-40 felszállás van csak benne (állapotát tekintve ez akár még igaz is lehet). Egy pofás hordozó táskára is sikerült megalkudnunk.

    Először az X8C/X8G irányba akartam elindulni, de most már nagyon nem bánom, hogy végül a használt Phantom mellett döntöttem. Egyszer repültem még csak vele, de ég és föld a szénkefés gépeimhez képest.

    Egy dolog nem tetszik csak, a DJI WIN driver-t nem tudom telepíteni se a laptopomra se a PC-mre (Windows 8.1 x64 mind a kettő), és így nem tudom használni a kezelő szoftvert. A probléma a laptoppal/PC-vel van, mert miután kipróbáltam a masinát és még mielőtt kifizettem volna elvittem a Modell&Hobby egyik boltjába, ahol simán rá tudtuk dugni gépre, és minden rendben volt szoftveresen. A telepítés során eljut valami eszközillesztő komponensig, de az valamiért nem megy fel a gépre. Csatolok egy képet arról, hogy mivel áll le a telepítés:

    Van valami ötletetek a driver telepítéssel kapcsolatban?

    [ Szerkesztve ]

    FOTÓIM: facebook.com/otvos.aerial/ & instagram.com/sandor_otvos/

Új hozzászólás Aktív témák