Új hozzászólás Aktív témák

  • mgy

    senior tag

    válasz Jackal2 #13145 üzenetére

    Nem is úgy értettem, hogy sz.r a kamera, mert nem csinált verőfényes napsütést, csak egyfolytában azt lestem, melyik nagy letakart hátiból kerül elő egy vízhatlan quad. :D
    Az én lentebbi hozzászólásomban, s utána a Jackaléban ott a működő link amúgy.
    ---
    Vettem sok akksit az u807-hez, természetesen nem bele valók. Nem értem, hogy tudott így mellémenni a BG kereső + az én figyelmem választáskor. Az aksik kicsit nagyobb kapacitásúak, cserébe szélesebbek és laposabbak a gyárinál. Az látszik, hogy beleférne az eredeti helyére ha egy picit megreszelném... Hát, így is lett, s ha már szétszedtem, akkor teljesen.
    A szárak kék illetve piros világítását négy, az alaplap sarkaiba forraszott led adja. Ahogy lentebb már többször nyafogtam, engem nagyon zavart nagyobb távolságról, hogy nem láttam melyik a gép eleje-hátulja, innen már a színek se nagyon adják, tök felesleges a színes diszkófény, szóval melegedett is a páka.

    A műtét(ek) sikerült(ek), a nagyobb akksi befér a gyári helyére. 180 fokkal elforgattam, így a kábel is kevésbé lifeg. A négy kiesett ledből meg készül majd hátulra ledsor. :)

    Öröm és boldogság. Lesz, ha hétvégén meg tudjuk reptetni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák