Új hozzászólás Aktív témák

  • Teréz Atya

    senior tag

    válasz mgy #14139 üzenetére

    >>> En ezert nem mentem bele a PID reszelesbe, mert meg egy delutant ra is aldoznek, de nincs laptopom. Es csak egy OTG kablet kell szereznem a telefonomhoz. Juhe!
    >>> Viszont ha makod van, egy erosebb karnal csak ciagnykerekezni fog, nem torik semmi, es megmenti a karon levo ESC-et is.
    Ahogy lattam a Nighthawk 280-nal is vekonyabb, gyengebb karral kezdtek es nagyon gyorsan ezekre a bumszli karokra valtottak. Pedig ennek az alaplapjan van szo szerint minden.
    En a helyedben utanaszimatolnek h az Eachine Falcon melyik ZMR vaz mutacioja. Gondolom sokkal tobben veszik egybeepitve a gepet mint kulon a vazat es hamarabb kibukhat h mi nem smakkol.
    >>> A mini raceredhez - Naze32-nel lattam olyan gyari tuskesort, ami 90 fokban meg van hajlitva. Egy jobb cinezovel kikapod a mostanit es berakod az ujat. Van egy trukkom, amit a Samsungban tanultam:
    Keses heggyel vegigforrasztod az osszes labat, majd kihuzod egyben a tuskesort. :D Sajna gyakorlat kell hozza. Esetleg elcsiped a muanyag tartokajukat es kulon-kulon forrasztod ki.
    Beforrasztasnal meg azz osszes labat osszefolyatom forrasszal, majd lehuzom. 10-20 sec alatt megvolt a szkopom LCD-je, pedig az 40 tus csatit hasznal.
    Amugy meg mindenkinek ajanlanek egy jobb hofokszabalyozos cinezot beszerezni, ha meg nem volt meg. Tisztabb, szarazabb, biztonsagosabb erzes. :)

    [ Szerkesztve ]

    A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza

Új hozzászólás Aktív témák