Új hozzászólás Aktív témák

  • Plasticbomb

    addikt

    válasz Teréz Atya #21826 üzenetére

    Tudnád linkelni azt a buzzert?

    És ma letört a NightHawkról az FPV antenna. Csak az antenna, semmi más nem sérült meg, de ezt már sejtettem, hogy el fogja hagyni magát, látszott rajta, hogy nincs jól. Fejre esett, na. Fránya flippet nem értem, hogy is csinálom, és beton felett hiba ilyet gyakorolni.:D
    Szóval antennákat kell rendelnem, és akkor már lecserélhetek minden antennát. FPV adót a NightHawkon, az LCD-n mindkettőt, és majd a szemcsin is, ha végre megjön. Na demit vegyek? Gyors megoldásként rendeltem az eredetiből egyet, hogy feltegyem, addig is kikapcsoltam az FPV adót rajta, de a fene se tudja, merre jár a cucc.... (Valószinűleg még el sem indult.... Fene az angolokba, hogy ilyen lassúak tudnak lenni. Fene a nyugat európaiakba, hogy ilyen lassúak tudnak lenni.:D Errefelé nagyon dívik ez a jó lesz az holnap is hozzáállás, meg a szép nyugodtan, lassan, nem kell rohanni sehova meglátás...)
    Szóval, milyen antennákat is vegyek? ImmersonRC? Aomway? Gyak komplett FPV antenna szett kell, helyesen gondolom?

    ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)

Új hozzászólás Aktív témák