Új hozzászólás Aktív témák

  • levital

    újonc

    válasz elszabi #24415 üzenetére

    Igaz, hogy én csak egyszer voltam egy fél napot ( a másik felét a Csepel Művek területén szintén engedély nélkül :D ) de a csöviken kívül senki nem zavart.

    Ok, a parknak utánanézek, hogyan és milyen formában lehetne. Kb tól-ig hány ember jönne szerintetek? Valamit mondanom kell.

    Visszatérve a kérdésemhez: kezdőként (a DJI-től eltekintve) óvatos duhaj módban hosszú bevezető gyakorlásokkal ajánljátok a [Kingkong 210GT] -et? Vagy ezekkel a vasakkal lehetetlen finoman, lassan, lépésről lépésre tanulni, nagy valószínűséggel bárhogyan próbálnám úgyis ripityára törném? Persze érzem én a kérdésben az idiótaságot, mivel nem ismeritek a habitusom, de Ti használtok hasonló vasakat. Ha esély van arra, hogy elsőként összeszokjon az ember egy ilyen szörnyeteggel, akkor szerintem 1-2 propeller megsiratásával, és sok gyakorlással szerintem menne.

    És habár a szívem a kingkong 210GT felé húz, a Falcon 250 FPV felé is még kacsingatok, ha csak le nem töritek bennem a rutin- és tapasztalataitokkal a kezdők bennem lévő bárgyú lelkesedését. :B

    Minstrel: Most látom az üzeneted! Köszi, egy kicsit megnyugodtam... :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák