Új hozzászólás Aktív témák

  • qnadam

    veterán

    válasz Hooper #3431 üzenetére

    p2v+ volt a kezemben, mielőtt megvettem a p3a-t, repülésben nagy különbséget nem éreztem, de mivel a p2 nem az enyém volt, nem nagyon rángattam meg :)
    viszont kezelésben a p3 sokkal jobb, nem a telefonról/tabletről kell nyomkodni a fotókat, dőlészszöget stb. meg a p3 sokkal integráltabb, ami törésnél hátrány :D viszont a p2 vezérlőjében a mindenféle paramétereket számítógépre dugva tudod állítgatni, a kamera dolgait telefonról...
    a p3 egy kiforrott kerek egész, ott mindent meg tudsz oldani a tabletről, a távirányítón van az expogomb, ilyesmi. szebb és stabilabb az élőkép, plusz sokkal jobb a képminősége (főleg videóban) stbstb.
    ja és az egyik legfontosabb, szerintem ebben az árkategóriában ez az egyetlen gép, amin nem halszemoptika van.

    fentiek nem vonatkoznak a p3 standardre, az kicsit olyan, mintha a p2v+ vezérlését párosították volna a p3 kamerájával, az jó kompromisszum lehet még, ha nem gond a kisebb hatótávolság, és hogy talán valamivel kevésbé kényelmes.

    bónusz érv: a goprot nem tudod távvezérelni, a p3-at igen. egyrészt nem kell timelapse móddal idétlenkedni, másrészt nem kell leszállni egy expoállításhoz :)

    szerk: a távvezérléshez plusz csatornák kellenének, amik a p2 távirányítóján nincsenek, így azt is cserélhetnéd ki helyből. vagy 5,8 ghz távirányítás mellett lehet a gopro wifijét használni, de annak a hatótávolsága és stabilitása mondjuk hogy nem ideális erre a feladatra.

    [ Szerkesztve ]

    istálló? gazemberség? hupákolás?

Új hozzászólás Aktív témák