Új hozzászólás Aktív témák

  • Geller72

    veterán

    válasz syler123 #35084 üzenetére

    "Ezeknek a motoroknak amúgy mennyi az élettartamuk egy kefés géphez képest?"

    -Hidd el. Ez az, amivel nem nagyon kell foglalkoznod. ;] :P . Többnyire ennek két oka van. Vagy kinyírod, mielőtt tönkremenne, (Odavered és ennyi) de ha mégsem és netán "természetes úton" halálozna el, én épp most vettem hozzá mocikat mindenféle kedvezmény nélkül 6 euró valamennyiért darabját :D.

    Az a jó, ha van mindegyik motorból készleten. Azaz azt jelenti, hogy 2 CW és 2 db CCW-d van. Ez így, ebben a formában azért baró, mert egyszerre ritkán b*szol földhöz két ugyanolyan motort. Akár orral állsz bele, akár egyik oldalt darálod le, mindenképpen max 1 db CW és 1 db CCW motorod lesz kuka. De maradjunk az alapfelállásnál. Mindkét verzióból egy megy el, még akkor is van két esélyed. :D. FPV és Acro mód.

    Én itt nyuszifül vagyok a többiekhez képest, de..
    Az tuti, hogy egyenlő az öngyilokkal az, ha akár csak egy 3S-es géppel rögtön FPV-zni akarsz ACRO módban. Ez kurva élet. :D A feltöltött videó alapján el kell gondolkozni azon, hogy ilyen sebesség mellett mit látsz és mire marad időd. És ez "csak" egy Falcon. Mer ma jött egy új szerzemény is. ;] . Meg egy FPV szemüveg is. :D.
    Az új szerzeményről annyit, hogy 3S-es akkuval majdnem úgy megy, mint a Falcon 4S-el. :D. Aki ezt megépítette, az egy köcsög állat. :P

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák