Új hozzászólás Aktív témák

  • Geller72

    veterán

    Ma hat csomim jött csak a BG-től. Összeszedte magát a rendszer karácsony után, úgy nézem. :D.
    Ismét kérdezném, hátha valaki tudja a választ: Hollandiába ha rendelek, és komolyabb értékhatár, itt is számíthatok vámra, adóra, vagy ide simán jön minden? (Másnak is tudnék vinni valamit, ha fontos és otthon lenne rá sarc, itt meg nem.)

    H31-es kameracsatinál a gép alján miért van 3 pin? Mi a harmadik a +/- -on kívül? Ha arra a csatira rá szeretnék kötni egy FPV minicamot, megoldható e, vagy nem?

    Aki FPV szemüveget szeretne venni, de: nem akar vámot, áfát fizetni, az keressen meg, mert több ilyen is jött nekem, és árában eladóak. Eachine VR D2 5 Inches 800*480 40CH Raceband 5.8G Diversity FPV Goggles with DVR Lens Adjustable.

    Megjöttek a kici, pirosz, Racestar 615-ös motorok, tervezem, hogy percre pontos naplót vezetek, mennyit bírnak a motorok. Kíváncsi vagyok én is.

    Elég jó ajánlatnak tűnik ez a kamerás, FPV-stiny whoop csomag is, de ennek fényében még az is meggondolandó. ;]
    Utóbbi 6(!!) motorral, 8 proppal, 2 akkuval! ;).10% alapból lejön mindkét esetben az eachine kuponnal. (jan. 22-ig!) BNF,FlySky..etc Itt a C-s verzió sokkal olcsóbban, ha valaki meg tudja mondani miért, azt megköszönném. 10%-os kuponnal 45 euróért, BNF-ben. :C Hozzá, 50C-s akkupakk. ;]

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák