Új hozzászólás Aktív témák

  • syler123

    veterán

    válasz molnigee #37172 üzenetére

    Pfff, a mai akkor nem volt a te napod :(

    Pont azon gondolkoztam hogy megéri-e, mármint többet ad-e a droneozás, mint amit elvesz. Konkrétan nekem eddig csak idegeskedést adott, meg kiadást. Azért jobb kezdésre számítottam, de remélem azért majd később belerázódok és valami működni is fog rendesen.

    Geller_1972 : Egyszerű, olcsóbb. Azért nálam valamennyire számít a pénz, itt konkrétan 30 vs 60 dollárról beszélünk és ugyanazt kapom kézhez. Ezt viszont tényleg nem értem miért ajánlanátok a hozzá való adaptert és a banggood-os rendelést, ha van itthon adapterem miért vegyek másikat? Csak azért hogy arra is elmenjen 18 dollár? Ennyi erővel ki is dobhatnám a kukába ezt az összeget.

    Ha megnézitek az alis linket, kiderül hogy az eladó eredeti ellenőrizhető terméket árul, ezt a vásárlók is bizonyítják. Több mint 3800 értékelése született a termékről, ennyit tuti eladott. A negatív értékelések jó része abból származik, hogy nem egy csomagban küldte az adapter és a töltőt. A másik fele érts kb 5 ember az adapterre panaszkodik (ez természetesen nem gyári), de ebből nem is veszek, mert nekem van.

    Tudom hogy ez a hobby nem a spórolásról szól, nagyon nem, de azért érdemes a földön járni (nem a drone-al), és nézni az ár / érték arányokat. Teljesen irreális amit ajánlotok, lebeszéltetek a 13 dodós töltőről oké, mondom legyen másik, eredeti B6 mini, minőségi cucc, kb 5 akkut fog nekem tölteni, az jó lesz, van is adapterem hozzá. De szerintetek inkább ne ezt vegyem, mert van ugyanez drágábban is, biztos jobb. Rajta van a hologramos matrica, benne a firmware-ben a serial, ami csekkolható a hivatalos oldalon, azt is kiírja ha már csekkolták, ennél nagyobb bizonyosságot nem adhatnak az eredeti termékre.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák