Új hozzászólás Aktív témák

  • Peaceliker

    addikt

    válasz syler123 #44085 üzenetére

    én nem használok, nagy gázra vannak halvány csíkok, de tő gázt csak rövid ideig szokott nyomni az ember, így nem foglalkoztam vele. Amúgy igyekszem olyan irányba elvinni a dolgokat minden gépemben, hogy vtx akkuról menjen és szűrt 5v ot az adjon kamnak...így elég jó minden egyéb bizbasz nélkül :)

    (#44086) Jackal2

    jajj, ezt de szeretem... mmint ezt az eachine fikázást. :)
    olcsó gépek olcsó cuccokból, pont mint az összes olcsó gép :) kb minden idei gépük kb standard mint a kingkong meg a fene tudja már hány néven forgalomba kerülő olcsó "vackok". és kb pont ugyan azt is tudják. szóval nem értem manapság miért kell még ezt nyomni...kicsit olyan mint amikor azza jönnek még ma is, hogy fúj suzuki, az papír autó...igen volt 20 éve. ;)

    ott van emax babyhawk pl...emax, akkor az tuti jó? jah nem, 100 sebből vérzik. :) de repül meg faja, csak modellezőnek való, de divat drónosnak :) mint a legtöbb olcsó gép... meg kell csinálnuk rajta 1-2 dolgot, hogy jó legyen. ez mindig ilyen ha az ember nem akar egy vagyont kifizetni.

    de amúgy régebbi eachine gépek is kb annyival vtak szarabbak mint a jobbak, mint amivel olcsóbbak... persze volt 1-2 igazi hulladék, de ezek már nem mai gépek, raktár mélyén elfekvő készletről lehet még kapni, mint ezt az assasint is

    ...szigorúan szerintem :)

    (#44087) Jackal2

    pontos méretét nem tudom a gépnek, de nehéznek látszik az tény, méret az másodlagos lehet...amúgy is 4 colé a jövő ;)

    "Oh my Goa'uld!"

Új hozzászólás Aktív témák