Új hozzászólás Aktív témák

  • Jackal2

    senior tag

    válasz DanDeR #5408 üzenetére

    Azért hullámzik, mert az időjárási körülmények változóak.

    Miért nem veszel először egy kisebbet? Én is kopter szűz voltam tegnapig, amikor megjött a Hubsan X4 és mondhatom, rohadt nehéz irányítani még beginner módban minimálisra levéve az érzékenységet is. Kiraktam egy ruhaszárító állványt és nem tudok átrepülni a lábai között úgy hogy ne menjek neki valaminek és ez a nagyobb lyuk, a tartóvasak között pedig még egyszer sem sikerült anélkül, hogy ne nagy borulás legyen a vége. Alapvetően az erőt, az irányokat és a forgást is rohadt nehéz kezdőként kontrollálni még minimum érzékenységen is, nem beszélve arról, hogy ha elfordul a gép, totálisan elveszted az irányérzékedet és ez egy KICSI , propeller védőkkel is csak 16 cm-es kopter, te meg egyből veszel egy 39 cm-eset? Azzal még nehezebb lesz beltérben ráadásul sokkal nehezebbek és jön a tél, amikor ilyen dolgok is bejönnek, hogy nekicsapni a fagyott földnek egy nagy valamit... Ez akár vázsérülés is lehet.

    Én a helyedben vennék egy eachinet 3383 forintért a Banggodon és azzal kipróbálnám milyen az élmény. Ne akarj egyből kamerázni, mert még a gépet sem tudod irányítani.

    Más, kérdezném a népektől, akik már vettek ilyet, hogy 220V-s USB töltővel mennyire lehet tölteni a quadcopter akksikat? Nem akarom a laptopomról állandóan tölteni, főleg ha lesz majd több akkumulátor. Hubsan gépkönyv szerint 5v +-0,5V-s töltőkkel lehet tölteni. Ez pl jó lehet? link

    [ Szerkesztve ]

    Az alábbi blog szerkesztője: quadkopter.blog.hu

Új hozzászólás Aktív témák