Új hozzászólás Aktív témák

  • Saccco

    nagyúr

    válasz Gh0sT #57599 üzenetére

    Acro-ban nehéz repülni. Főleg, ha megfertőzöd magad az angle mód rossz szokásaival. Joshua Bardwell-nek van erre is, mint minden másra is videója. A lényeget jól elmagyarázza (vagy angolázza :F ).
    A legfontosabb rész az, hogy stabil (angle) módban teljesen mást szabályozol, mint acro-ban (más néven rate). Előbbiben a különböző irányok maximális dőlését adod meg, az előre beállított maximális értékhez képest. Vagyis, ha a beállított érték 70°, akkor a félig elhúzott kar 35°-ig fogja dönteni a gépet. Ha semmit sem húzol semerre, akkor a gép automatikusan stabil állásba irányítja magát.
    Acro-ban ezzel szemben a gép forgási sebességét határozod meg a kar állásával az adott tengelyen. Például, ha a rate 360°/sec, akkor ha teljesen előre tolod a jobb kart (mode2 pitch), akkor másodpercenként 360°-ot fog fordulni a gép azon a tengelyén. Ha előre nyomod, de csak pár millimétert, majd ezek után elengeded a kart, akkor a gép a korábban kapott beállított dőlést tartja (ameddig elért, míg a kart tartottad), egészen addig, amíg a kart nem húzod vissza az ellenkező irányba. Célszerű a gépet, mindig a haladási irányával megegyező irányba fordítani, különben hamar kontrollálatlanná válik a helyzet. A fordulásnál nagyon fontos, hogy mindkét kar egyidejű egyirányú húzásával lehet szépen fordulni (yaw és roll).
    Ha még nem sokat angle-ztál és érdekel az acro, akkor célszerű egyből azt erőltetni, hogy minél hamarabb ráálljon az agyad arra az irányítási formára és berögzüljön az izommemória is.
    Mostanában nem gyakoroltam, de kb. 5-6 akku után egy lakáskör menni fog, feltéve, hogy nem mész neki semminek. :D

    (#57606) KaiotEch:
    Annyira nem vagyok még pro. :DDD
    Amúgy a minőség elég rossz lett. Átállt az FPVviewer a rosszabb minőségre. Mindig befagy és véletlenül az adatokat is töröltem, nem csak a gyorsítótárat. :DDD

    █ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █

Új hozzászólás Aktív témák