Új hozzászólás Aktív témák

  • Johnny_vT

    senior tag

    válasz hipernick #60822 üzenetére

    Tegnapelőtt próbáltam haverom Tello-ját. Ő rajong érte, én csalódtam. Az irányítás WiFi-n keresztül megy, ez nyilvánvaló. Ami sokkal kevésbé nyilvánvaló, hogy a képátvitel és a felvétel is WiFi-n keresztül történik, nincs mód SD-kártyára való mentésre eredeti minőségben.

    Galaxy S8-cal irányítottam, négy képet és egy videót készítettem. A képek a telefonon hibásan jelentek meg, full szürke csíkos, a videó pedig a YouTube hőskorát idéző minőségű volt. Mindezt egy Margit-szigeti nagy rét felett produkálta 10-20 méteres távolságból, azaz elvileg ideális körülmények között.

    Az irányítása cserébe tényleg nagyon könnyű, nagyon kezes, de mivel a kamera gimbal nélkül fixen rögzített, ezért minden irányváltásnál bedől a kép is.

    +1 Google Pixel telefonokon a Tello applikáció a 9.0-ás vagy nem tudom pontosan melyik (legújabb) Android frissítés miatt nem működik. Szegény srácnak Pixel XL van és ahelyett kellett az én telefonomat használni :D

    Szóval ha a jó felvett képminőség számít, akkor még egy kínai Hubsan vagy egyéb, SD-kártyára menteni képes drónnal is jobban jársz szerintem.

    - És te hogy neveznél egy baromi gyors, apró, kék izét...?

Új hozzászólás Aktív témák