Új hozzászólás Aktív témák

  • Banyu

    csendes tag

    válasz Allien #62209 üzenetére

    Kedves Allien!

    Köszönöm!
    Sajnos a C5820 az sehol sem (volt) kapható, és úgy látom, hogy most sem.
    Amikor utoljára érdeklődtem itt a topikban, akkor az volt az eredeti haditerv, hogy mivel a B3 elbírja, esetleg veszek egy egyszerű akciókamerát (pl. SJ 4000), arra teszek egy jeltovábbítót és veszek egy adóvevőt (Eachine ROTG02), így nyerek egy olyan kamerát is, amit nem csak a drónhoz tudok használni, két legyet egy csapásra. (Illetve a kamera sem a drón akksijából eszik.)
    Ha jól emlékszem, erre a kérdésemre nem nagyon jött reakció.... így gondoltam, a gyári kamerával csak nem lövök mellé. (Bár úgy látom vannak fpv transzmitterek az SJ4000-hez.)
    Viszont most ott tartok, hogy hiába volt a drón akciós, kb jobban járnék, ha meghirdetném darabokban az egész hóbelebancot és megválnék tőle (tekintettel arra, hogy zsír új minden cucc) és vennék valamit, ami esetleg rosszabb képminőséggel (bár pont a képminőség is cél volt eredetileg), gyárilag kompletten működik, pl egy B5W-t...

    Egy kis kamerárnak VTX-el nyilván volna benne hely, csak a kamera rögzítését nem tudom, hogy lehetne megoldani a gyári C5020 helyén pl. meg hogy ezek mennyire jó képet adnak.

    Üdv.: b.

Új hozzászólás Aktív témák