Új hozzászólás Aktív témák

  • ezoltan

    tag

    Megvolt a teszt-repülés az Avan LR-ekkel felszerelt M630-cal.

    Egyszerűbben: ez a gép beszarás!

    Hosszabban: két 4s és két 5s akksival mentem ki,mondván,gyorsteszt lesz,alapvető funkciók acro/Los-ban,aztán óvatos fpv egy négycellás,majd két ötcellás menetben.

    Végtelenül kezes,smooth.Semmi propwash a hirtelen fordulóknál,a súly révén pedig annyira szépen lehet játszani a lendülettel,húzni a szabályos íveket hogy hihetetlen.Ezt az érzést keresem és próbálom elérni a gépekben...Nos,ez szériában szállítja.

    A videokép stabil,tiszta,zavarmentes.Kíváncsiságból 400-ra is felnyomtam de gyakorlatilag felesleges,a TBS 800-at is tud de ezt nyilván LongRange esetén kell és lehet kiaknázni.200mW bőőőőven elég,mindenre ami FS.
    Ja,a hang... Ez megérne egy külön fejezetet.Ha a Hawk-ok visító sportmotorra hajaznak,ez egy 8 literes Hemi V8...
    Az az öblös ordítás,amit gázra művel a kéttollas LR-ekkel a gép,valami hátborzongató.
    Folyamatosan vigyorogtam...A kollégám,akit magammal vittem spotternek,rendesen megijedt egy közeli emberes gázfröccs hallatán. ;]

    Mínusz 7 fok volt,hozzáteszem...Az időzítőt 3 és fél percre lőttem be,és (nyilván,nem teligázokkal közlekedtem-nem is a stílusom),de 3,75 körül voltam még cellánként.
    Még ekkor óvatos gázmozdulatokra is bőszen,rekedtesen felhördülve ugrott olyanokat,mint a Hawk5 friss akksival nagyjából teligázon.

    Ez a gép egy kánaán. A jelenlegi legjobb számomra.

    QX7S-R9M/GT Rebel LR/iFlight 8”6S LR-FS/M630 6” LR-FS/2xHawk5 5”FS/X215ProMod5S/X220Modded5”/Beta75X/EV800D

Új hozzászólás Aktív témák