Új hozzászólás Aktív témák

  • Johnny_vT

    senior tag

    válasz vandor01 #67138 üzenetére

    Hááát nagyon vívódom mi legyen. A Larva-X már kicsit nehezebb és nagyobb, úgy érzem fél lábbal túllépett az igazi fogpiszka kategórián. Másrészt szeretném megtartani játszósnak, így 2S fölé nem valószínű, hogy megyek. Peaceliker kolléga lehet, hogy fején találta a szöget, hiszen ilyen esetben a Sailfly lehet a legjobb választás.
    Az a legolcsóbb, 2S-t még bír az FC/ESC és ha kell, legfeljebb kicserélem egy-két alkatrészét jobbra. Első körben a 25mW-os VTX ami szörnyen zavar engem, de ahelyett ugye már úton van az Eachine Nano VTX, ami valahogyan csak-csak befér majd. Az EOS2 tényleg szar, de a Runcam Nano 2 sem sokkal jobb, meg ugye az is úton van már felém, így ha mégis cserélnék, akkor megtehetem. Tartalék RedDevil váz van itthon, így a canopy-t tudom cserélni egyből (kameraszög miatt fontos lehet). Motorban a Sailfly gyengébb a RedDevil-nél, de nincs is annyi jello és vibráció benne.

    Na jó, a végszó az, hogy most egyik sem sürgős, megvárok valamilyen kupont és majd azzal. (Sailfly-ra volt 29-én, de az épp lejárt, pedig 59 euró lett volna. Kevesebb mint a heti bevásárlás :D )

    (#67143) defy456
    Tegnap éjjel egyig kutattam, terveztem és játszottam a gondolattal, hogy mi hogyan lenne a legjobb. Akartam építeni valami nagyon ótvar, nagyon budget fogpiszkát 9 eurós F3-as FC-vel, 5 eurós aliexpress-es motorokkal, stb., de hála az égnek nem találtam rendes vázat hozzá. :DD Ezek a Crazybee AIO-k 25 mm lyuktávolságúak, így a 16x16 és 20x20 nano board-okat fel se lehet rakni rá, max a URUAV fogpiszka vázára. De vázam meg már van itthon, azt nem akarok másikat. Valahogy így rekedt meg a gondolatmenet, aztán inkább lefeküdtem :D

    [ Szerkesztve ]

    - És te hogy neveznél egy baromi gyors, apró, kék izét...?

Új hozzászólás Aktív témák