Új hozzászólás Aktív témák

  • smilecat

    aktív tag

    válasz Degeczi #1077 üzenetére

    Mivel kipróbáltam régen és most is, ezen alapul a véleményem.
    Persze fejlődött, jobb lett, de hogyan mondod meg neki egy neten "talált" anyagnál ami agyon van csicsázva, és iszonyat sok stílust tartalmaz,(abbyy maradványok ,vagy csak a korrektor saját ötletei alapján készített stílusok), hogy ezt stílusmentesítse neked, sallangtalanítsa, és a címsorok alapján állítsa be a könyvjelzőket? sehogy... ehhez kell előkészíteni a talált anyagot és akkor megfelelő konverziót kapsz. De mint lenni szokott, és amikkel találkozok nap mint nap, nem ezt a munkamenetet igazolják, egyszerűbb csak bedobni oda egy rtf, htm v bármilyen anyagot amit ki tudja hogyan fog konvertálni.
    Próbáltam plugineket is hozzá, valamivel jobb lesz, de még mindig nem az igazi. Persze a nagy átlagnak aki nem akar ezzel foglalkozni azoknak jó ez is.
    A kezelhetősége elég jó a programnak ahhoz hogy bárki eligazodjon rajta, ha kicsit jobb lenne a konvertálása nem fikáznám.

    én csak konverzióról beszéltem, az más hogy eredetileg ez e-könytár kezelésre lett létrehozva, ebben nem is vitatkozok hogy jó.

    Innentől nem OFF-olnám tovább a topikot. Sok sikeres és szép konverziót kívánok neked.

    üdv
    -S-

Új hozzászólás Aktív témák