Új hozzászólás Aktív témák

  • Brainwashed2

    tag

    Hello!

    Röstelem, hogy nem követem jó szokásomat a kérdezés előtti lehetséges utanajárások megtételét, de lévén vizsgaidőszak van, nem vagyok éppen időmilliomos a mostani napokban. Ezért úgy kérezek, hogy lényegében előzől, akár már számomra megválaszolt kérdést biztosan nem olvastam el. Bár feltételezem nem hasonló elvárásokat feszítenek az E-book-ok köré épített térben.

    Röviden és egyszereűen: ocsó,jó, meg ocsó. :D Bár nem szoktam hasonlóan hozzáállni más műszaki cikkekhez, de mivel nem mindennapos használatre lesz szánva a delikvens, így kisebbek az igények. Lényegében néhány tárgyhoz kedvesek voltak indokolatlan mértékű diasort teremteni, kis lényeg/dia aránnyal, amiket kinyomtatni már környezettszennyezés, illetve istenkáromlás lenne. Továbbá a képernyő és a szemem nem szeret egymást ha sokáig szöveget kell közvetítenie az előbbinek az utóbbi felé. Így merült fel az ötlet, bizto ocsók mán.

    Szóval sz igényeim ténleg:
    - olcsó
    - pdf megjelenítés(bár nem tudom mi a másik lehetséges fájlformátum)
    - esetleg színek (nem nagyon vagyok otthon a témában)
    - használtra is rávetem magamat (szóval használtat is vennék, ténleg nem fogom babusgatni, hanem célirányosan használni)

    Ha esetleg valaki tudna nekem segíteni egy kis útbaigazítással, merre induljak el (esetleg mit biztosan ne, mert két érintéstől szétesik), annak ha már máshogy nem, akkor elméletben nagyon hálás lennék.

    És mégegyszer elnézést, hogy nem fordítok több időt az előéletre!

Új hozzászólás Aktív témák