Új hozzászólás Aktív témák

  • Ébri

    senior tag

    válasz Libretom #8472 üzenetére

    Nekem csak formátumgondjaim voltak, volt amit nem szépen jelenített meg, de most pl. angol könyveket olvasok, ott a szótár veri a beépítettet. (Pl. 2 angol-angol és egy angol-magyar eredménye között gyorsan tudok váltani, mindenféle cserélgetések nélkül.)

    Telepítés: fmon-nal voltak vele gondok, most épp az megy a github-on, hogy csak végszükségben menjen, onnan, helyette inkább Kobo Start Menu vagy advboot. De nem vagyok benne, hogy itt segít. Nekem még nem fagyott le vagy indult újra, remélem nem is fog, főleg mivel a mai verziótól bármiféle idézőjelet leszed a szótárazott szavakról, ami nekem nagyon hiányzott (jellemzően idézett mondatvégi szavakat nem értettem :) ). (Az epub megjelenítő crengine, tehát coolreader alapú.)

    Minden kapcsolódásnál nézek integritást, s a calibre-ben beállítottam, hogy mentse az adatbázist. A sorozatinformációk adatbázisba töltése egyértelműen szétszedte azt, de a többi nem tűnt rossznak, bár úgy látom, most megint nem tudok polcokat feltölteni. De alapvetően a könyvek hozzáadása üti ki, ha egyszer megvolt, utána már stabil.

    Igen, ha már kell fejléc, akkor legalább változtatható legyen, mikor nyitom a tokot, látom mit olvasok amúgy is.

    Majdnem elfelejtettem, a koreader elég testreszabható, de szövegfájlban (koreader alatt defaults.lua, amit célszerű defaults.persistent.lua-ra átnevezni, így verzióváltások között is megmarad).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák