Új hozzászólás Aktív témák

  • ecaddsell

    aktív tag

    válasz Parci #4737 üzenetére

    A kisebb görgő volt nekem is az ami tetszett benne. Jobban hozzá lehet férni több helyre és jobban is tisztul.
    Viszont ez egyben nagyobb valószínűséggel lehet hibaforrás is (pl. könnyebben lehet csapágyas, ha egyáltalán ott az van benne, akkor meg tényleg kóvályogni fog a szalag meg mivel akad ilyenkor melegszik is).
    Vsz, sanzi89 kifogott egy hibás darabot, de mivel gond nélkül visszaveszik ez még belefér.
    Ennek ellenére ennek is megvan a maga helye, ez is megérte az árát.

    Amit még észrevettem, hogy az átlapolásnál a szalag nem elég sima, látszik rajta, hogy kicsit ugrik. Szóval szalag feltétele után érdemes megnézni, hogy nem-e üt nagyon, mert ez is tönkre tudja vágni szépen lassan a csapágyazást.

    Eddig csak kipróbáltam, hogy ha kell esetleg még gyorsan lehet lépni, de most a szerelvényezésnél (tágabb értelemben, a zárak és környékét is ide veszem) tartok a felújításban és kezd egyre sürgetőbb lenne a dolog, meg a párkányokat is el kellene hozni ill. berakni (ilyet még nem csináltam), szóval ezzel a hétvégéig biztos elleszek, utána meg némi Salgó polc összerakás (remélem ütve-csavarozó nem kapja le a csavar fejét, mert akkor marad az 1 szem normál csavarozóm).... Csiszoló még várat magára nálam...

    veze
    Az a verzió amit használsz nem 1:1-ben elődje a mostaninak. a kisebb görgő miatt ez eléggé más lett.

    Findzs
    Ezek a bitek max. az elmegy kategória és sajnos mindenhez tolják, pedig ez az amiből már nem kérnék többet, inkább veszek iparit ha kell.

Új hozzászólás Aktív témák