Új hozzászólás Aktív témák

  • kowik

    tag

    Sziasztok! Kis segítség kellene hozzáértőktől. Lámpa építésbe fogtam, bár nem nagyon értek hozzá. Ez egy barlangász lámpa lesz, két leddel. Az egyik led SSC-P7 lencse nélkül csak sima üveg lesz előtte szórt fénynek(ez lesz a fő világítás). A másik XP-G R5 lencsével távoli világításra(ezt kevésbé fogom használni). Hasonló lenne mint ez http://biglight.hu/ csak nem ennyiért. Már kb. kiválasztottam azokat a cuccokat amik kellenek hozzá. A ház már kész van majd később teszek fel róla képet. Kérdezném:
    SSC p7 (d bines) innen rendelném, csak azt nem értem, hogy a c bines miért kerül többe, mikor elvileg az a rosszabb? Drivert ezt találtam hozzá, innen és dx-től rendelem a cuccokat, ezért csak itt keresgélek. Mivel az SSC-P7 lesz a fő világítás ezért fontos a nagy fényerő, de ha kell el kell mennie kisseb fénnyel akár 20 óra körül is. (ja 3 db 18650 es fogja hajtani párhuzamosan) Mi a vélemény az elektronikáról? Ha valaki talál a dx-en vagy a kain jobbat szóljon.
    XP-G R5-höz csak ezt a drivert találtam de ez csak 1.2A-es. Jó lette volna 1.4A-es de dx-en csak 20 db-os csomagban van. Az XP nél nem lenne lényeges, hogy módváltós legyen, de direktbe nem merem rákötni. Ha valaki tud jobb megoldást, vagy van elfekvő elektronikája segítsen.
    A módváltós elektronikához csak sima nyomógombos kapcsoló kell és az elektronika végzi a váltást vagy valami spéci kapcsoló? Illetve az elektronika mennyit vesz le a fényerőből vagy az üzemidőből?A segítséget előre is köszi.

Új hozzászólás Aktív témák