Új hozzászólás Aktív témák

  • Gibbs

    csendes tag

    válasz neooen #1438 üzenetére

    Én eddig csak a DX-en vettem olcsó töltőket, de alapvetően mindegyik jól teljesített:
    OEM: 1A-el tud tölteni, két független csatornán, de csak 18650 és17670 méretű cellákat fogad. A rövidebbeket (RCR123,16340 stb.) úgy lehet tölteni, hogy a - pólus rugója és a cella közé vmilyen fém betétet kell tenni. Nem nagy ügy, könnyen megoldható.
    Uf-139: Kisebb a töltőáram(500mA), elvileg univerzális, de a védett 18650 nagyon szorul benne, úgy kell ki-be feszegetni. A 16340-eshez készült keresztirányú csatornák nincsenek bekötve és olyan hosszúak, hogy nem érik el az érintkezők a cellát, hosszirányban pedig a rugózott - pólus nem megy elég közel a +-hoz, azért nem érik el az érintkezőket. Szóval ez a típus ebben a formájában nem ajánlott, de többféle kivitele is van.
    TrustFire TR-001:Minden szempontból megfelelő, 500mA-es töltőárammal, mindenféle nagyságú cellát fogad. Egy hátránya van csak, hogy a sec.feszültséget nem lehet rajta állítani, de nekem arra még nem volt szükségem.
    Az előzővel teljesen megegyezik az UF-138, ami ezt is tudja. Remélem jól emlékszem a típusra.
    Azt hiszem a drágább eladóknál és drágábban árult töltők is ugyanilyenek. Az egyik fórumon olvastam, hogy a JetBeam-nek az UF gyártja a töltőket.
    A fonarik-ot ismerjük, van párja is:fonarevka.ru ami még szélesebb körben ad infokat.
    A TK-35-höz gratula, jó kis lámpa, nekem ilyen drága lámpám még nem volt. Ami akkut vettél hozzá, az pedig az egyik legjobb a kategóriájában.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák