Új hozzászólás Aktív témák

  • macikos

    addikt

    Na szóval, ez az Ultrafire U80 XM-L T6 nagyon el van találva. Megfogva sokkal drágábbnak néz ki, mint egy átlagos DX-es lámpa. Normális díszobozban küldték, ami a manafonton is látható, azért ez nem árt, főleg ha ajándékba lesz a lámpa...! Nagyon profi a kidolgozása. A led középen van, nincs elcsúszva. Egy kicsit lehetne mélyebben a reflektorban. A reflektora nagyon szép. Jó mély, azt nem tudom, hogy pontosan mekkora és hogy ilyen van-e a C8-ban, mivel nem akartam szétszedni a lámpát, de nagyon hasonlít a JETBeam RRT-1 reflektorához, ahogy az a képeken is látható: Ultrafire U80 XM-L T6

    A lámpáról több képet nem csináltam, mivel nem is sikerültek volna túl jól a kis kompakt gépemmel, másrészt meg úgyis van róla manafonton elég.
    Nagyon jó fénye van. Nem is igazán thrower, nem is igazán flooder, a kettő között valahol, de nagyon jól használható. Szép a vetítési képe, viszont észrevehető egy lyuk "doughnut hole" középen. Elsőre nem tűnt fényesebbnek a Spiderfire SSC-P7-nél (délután néztem... :D), viszont este egyből kijött a fényerőbeli fölénye az U80-nak, ceiling bounce-nál (szobában plafonra világítva) is jól látható a különbség. Pontos hatótávolságot nem tudok, de 200 méteren még nagyon jó fénye volt.
    A több mint 1,5 éves kék Trustfire akkummal próbáltam, azzal teljesen feltöltve HIGH-ban 2,8A-t vett fel, az új akkukkal biztos többet fog tudni, de már ennyin is bőven jó fénye van.
    MID: 1000mA
    LOW: 100mA

    A stroboszkóp jó gyors, ezzel a fényerővel pedig szó szerint fáj tőle az ember feje és szeme, pedig a plafonra világítottam.

    A kapcsolója nem a félig benyomva váltós, hanem kikapcsolgatós. Bekapcsolt állapotban félig benyomva lehet villogtatni a lámpát. Kikapcsolt állapotban nyomogatva a módok között lehet váltani.

    Megfelelő technika híján nem biztos, hogy tudok majd szolgálni összehasonlító képekkel, pedig nagyon szeretném. Azért lehet, hogy holnap megpróbálok valamit összehozni.

    Összegezve: nagyon tetszik a lámpa, ennyiért abszolút jó vétel.

    zoli03: Neked már egy hónapja jön :W :( Csak nem veszett el.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák