Új hozzászólás Aktív témák

  • hpsafl

    tag

    válasz Kozy10 #28463 üzenetére

    Most jelenleg még én sem tudom, hogy mi lesz, de az tisztán látszik, hogy fejleszteni kell, még innen is tovább kell lépni, mert most jelenleg a csúcson vannak, de ha a konkurencia utoléri őket, akkor kell majd egy erősebb, amivel megint kiemelkedhetnek a többiek közül.

    Wendelke: az SMO refi nem ilyen értelemben fog szűkebb fényt adni, mint ahogy sokan elképzik. Inkább a gyűrűsséget szünteti meg, vagy tegyük fel, hogy nincs gyűrű, mint a TN42 esetében, csak spill és hotspot. Ez a lámpa egy OP refivel csak azért térítene jobban, mert a hotspot szélén nem lenne olyan éles átmenet, hanem egy minimális területen egy fokozatos átmenet jönne létre a hotspot és a spill között, valamint a spillbe is több fény menne, de ettől még nem fog megváltozni a fény profilja, és csak minimálisan lesz szórtabb fénye.

    Ilyen kb a TIR optika felülete is, ami lehet narancsos, vagy sima is, de azonos LED és azonos áramerősség mellet minimális különbséget mértem csak. Ha jól emlékszem kb 5%-alatti, de mindenképpen nagyon kicsi, mert akkor eldöntöttem, hogy soha többet nem fogok TIR optikát polírozni :N

    [ Szerkesztve ]

    Blogom: http://gearbest.blog.hu/ Egyedi kupon: gbkupon@gearbest.com

Új hozzászólás Aktív témák