Új hozzászólás Aktív témák

  • kner

    csendes tag

    válasz BBéci #35572 üzenetére

    A kis Convoy lámpákban szerintem az a jó, hogy olcsók, így nem kell őket sajnálni, lehet ütni-vágni. Az árukhoz képest meg mégiscsak jók, tisztességes fényt adnak és a kidolgozottságuk is elfogadható.
    Nekem is inkább egy Skilhunt vagy az F1, amiket magammal viszek.

    A Zanflare F1-re ne úgy tekints, hogy 30 másodpercig tudja tartani a fényerejét. Az egy 600 lumenes lámpa. Csak van rajta egy turbó fokozat, amivel pár másodpercre lehet egy kis plusz fényt tolni. Gyakorlati jelentősége nem sok van. Ez egy jó 600 lumenes lámpa. Pont. Sokmindenre elég az. Ráadásul az F1-nek nagyon jó a vetítési képe. Épp egyik este vittem ki az udvarra (normál esetben a DS21-et vagy az L6-ot szoktam felkapni) és ismét rácsodálkoztam, milyen jól használható a fénye.
    El kell fogadni, hogy kis méretből tartósan nem lehet ennél többet kihozni. Lehet játszani a számokkal, de a fizikát nem lehet meg....ni.
    Ha erősebb fény kell, akkor minimum két cella (vagy a 26650 még egy jó kompromisszum lehet) és nagyobb fej kell.

    Azért gondoltam az építésre, mert azoknak szoktak ilyen szerteágazó igényeik lenni, akik barkácsolnak, és hozzá vannak szokva, hogy a végletekig reszelnek valamit. Ha nem így van, akkor viszont el kell fogadnod azt, ami van.

Új hozzászólás Aktív témák