Új hozzászólás Aktív témák

  • ZozzV6

    senior tag

    válasz benfolds #36191 üzenetére

    Ezért is vagyok bajban a 4830 lumenes small sunnal meg a tripla ledes Jaxman E2L-el. El akarom adni őket de honnan tudom én a vevőről hogy kellően felkészült ezekre? Legtöbb ismerősömnek akik szintén nem hülyék egy BLF A6 vagy egy Biscotti firmware is problémákat okoz...Jó a 30 lámpánál néha én se tudom hirtelen, hogy a Skilhunt, manker, Utorch közül melyiknek az 1 kattintás minimum vagy az 1 kattintás utoljára használt mód, de hamar rájövök. S41-el asszony is járt úgy hogy bekapcsolta, nem látta a fényt mert moon mód, kikapcsolta majd újra be. Azt meg ugye egy visszalépésnek vette az meg turbo. ő meg addig fogta kézben míg én a sötétben beálltam a garázsba. Aztán meg mondja hogy ez rohadt forró... Bár ő általában képben van vele melyik az a néhány amit nyugodtan használhat. A többit nem piszkálja. Csak akkor épp az volt nálam.

    Valahogy az a probléma és ezt majdnem Szó szerint láttam BLF-en ma éjjel: Az emberek egy láncfűrésznél, fűnyírónál, gázlámpánál, fúrógépnél stb tudják, hogy az veszélyes szerszám. Egy lámpánál nincsenek erre felkészülve mert nem találkoznak ilyenekkel. Eszükbe se jut hogy ez felhevülhet 100 fokra is és égési sérüléseket okozhat. Még egy lézerrel is óvatosabbak mert az lézer.

    [ Szerkesztve ]

    Youtube csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCfavqV2ROUElkYNDp70EoQA Insta: zozzv6 (lampamod.blog.hu) Lámpamérő táblázat: http://tinyurl.hu/qS39s/

Új hozzászólás Aktív témák