Új hozzászólás Aktív témák

  • WestBam

    Topikgazda

    válasz benfolds #48871 üzenetére

    Attól függ, hogy tervezem-e a sötétben járkálást :)

    Univerzális lámpa ami jön az mostanában az Astrolux S1. Mióta megvan nyugdíjba mentek az S2+-ok. Az a pár plusz fokozat nekem nagyon hiányzott az S2+-ból, a Biscotti pedig nem tud "crazy" módot, szóval tetszik-nem tetszik nálam már a favorit az S1. Bánom is, hogy nem próbáltam ki hamarabb, még BLF A6 korában. Ez az egyik ami állandóan jön, ha nincs tervben a sötétség akkor is. Mellette mindig változik, hogy mit viszek. Ha értelmes méretű lámpáról írok akkor azt teszem zsebre, hogy használjam ha ránk sötétedik vagy bemegyünk valami barlangba, mélyedésbe, elhagyott épületbe.

    Ha tervben van a sötétben bóklászás akkor az S1 jelenleg az egyik fix. Régebben ultimate lámpám erre az M1 volt, nem találtam jobbat sokáig. Jelenleg az MH23 nagy kedvencem erre a célra a szélesebb spot és a viszonylag nagy tartalék miatt, amit irtó kompakt méret mellett nyújt. Erről még nem írtam, FBLLMAG viszont több esetben is említette mik a tapasztalatai vele. Ha tudom, hogy lesz sötét is akkor általában viszek valami vaddisznót is, amit csak néha veszek elő és kapcsolok fel, hogy körbe pásztázzak vele. Ezt imádják a gyerekek is. Alapvetően nem szeretem az erdőt megzavarni, de mellette f*s*k is pl. chupacabrától, reptilánoktól, wolpertingertől, nem mellesleg néhol annyira vacak a jelzés, hogy sötétben külön művészet megtalálni merre is van az arra (99%-ban pontosan tudom merre megyünk, de simán beveszik a kölykök ezt is :DDD ), szóval erre is figyelni kell, hogy merre kell kanyarodni és ilyenkor jól jön ha távolabbra is elvisz az a lámpa.

    Amit mostanában észrevettem, hogy az esetek 99%-ban a Nitecore NU25 amit felkapok minden feladathoz. Baromira kis univerzális szerkezet, sajna a pici akku miatt túrázásra teljesen alkalmatlan mivel hamar lemerül, de otthonra minden feladatra megfelel. Még mindig azt mondom, hogy a HC65 a csúcs, legalábbis azok közül amit ismerek nincs jobb fejlámpa erdőbe. Szélesen és egyenletes fénnyel világít, igaz nem távolra, de nagyon szeretem a fényét, szinte a cipőm orrától mindent látok annyira jól szórja a fényt.

    ⭐⭐⭐ https://elemlampablog.hu/linkek ⭐⭐⭐

Új hozzászólás Aktív témák