Új hozzászólás Aktív témák

  • ZozzV6

    senior tag

    Holnap indulok Bécsbe M4DM4X-hez. Aztán szombat reggel irány Németország az idei IWA kiállítás. A facebook csoportban igyekszem minél gyakrabban kitenni képeket videókat majd. de a végén összedobok valami videót is az útról hogy itt se maradjatok érdekességek nélkül.
    Létrehoztam egy IWA képgalériát amit szerintem szombat este már érdemes lesz meglesni 8-9 óra körül. Addigra megpróbálok feltölteni képeket ha lesz normális net a szálláson.
    Majd vasárnap is kiállításozunk és onnan irány vissza így a vasárnapi anyag csak hétfőn vagy kedden fog kikerülni. A videóra adjatok 1-2 hetet mert biztosan sok anyag lesz. De ha sikerül egy-két bemutatót elcsípnem angolul akkor az lehet vágatlanul megy fel azonnal a youtube csatornára.

    Elvileg egy lámpás találkozó is lesz ott szombat este. Megpróbálok ott is képeket lőnni.
    Már készülök arra is:


    Valamint megleshetem szombaton a kiállításon kézből a lumen háború új első számú rekorderét az Imalent MS18-at amit ott mutatnak be hivatalosan a világnak.
    18x XHP70.2 led
    100000 lumen (Imalent lumen szóval szerintem ha 70000 megvan már örülhetünk)
    1200m hatótáv.
    Aktív hűtés amit elvileg fejlesztettek az MS12 óta hogy hatásosabb legyen.

    Youtube csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCfavqV2ROUElkYNDp70EoQA Insta: zozzv6 (lampamod.blog.hu) Lámpamérő táblázat: http://tinyurl.hu/qS39s/

Új hozzászólás Aktív témák