Új hozzászólás Aktív témák

  • gyapo11

    őstag

    válasz Gargouille #55996 üzenetére

    Nem a szakadékra céloztam, szerintem nincs is ilyen, eléggé folyamatos a kapható lámpák ára, nincsenek lyukak. Inkább a lehetséges műszaki megoldások ellenére a merev gyártásra, hogy egy lámpa olyan, amilyennek a gyárban megtervezték, és nem olyan amilyet a vevő kér.
    Ott van pl. a Q8, SP36 több ledes erős lámpa. Ennek pl. kapható olcsóbb változata is sok néven, még több leddel, nem is gyenge, hanem 1000 lumenes ledekkel, gagyi driverrel. Az egész lámpa mégse világít jól, mert nincsenek meghajtva a ledek rendesen, viszont a lámpa 15 $. A lámpa fénye olyan, mint a drágábbaké, csak gyengébb, nem Narsil vagy Andúril kényelem, hanem low-mid-high vagy mid-high. És veszik, mert évek óta látom a kínálatban.
    De lehet igazad van abban, hogy szándékosan van ez a drágán adunk valamit, mert az elitbe tartozás érzését adja egyeseknek, akik úgy érzik, hogy a pénzüktől vagy az azon vásárolható dolgoktól lesznek valakik. Szegények.

    Nem feltétlenül kellene lebutított verzió, hanem akár teljesen más névvel, kicsit más külsővel, de fényében nagyon hasonló legyen. Most is van ilyen valami meg valami pro, ezt mindenki elfogadja, hogy a valami olcsóbb, kevesebbet tud bizonyos dolgokban, a pro meg drágább, van választási lehetőség. Lehetne mondjuk light, Armytek Wizard Pro, Armytek Wizard és Armytek Wizard Light, és a light csak low-mid-high driverrel, más formával, nincs 10 év, meg esés meg mit tudomén mi. Vagy lehetne Armytek Grig, jelezve hogy ez csak ciripel, nem egy fajsúlyos nagyfiú.
    És ebből is eladhatnának annyit mint a drágábbakból, és akár a profit is hasonló mértékű lehetne, mert az előállítása is olcsóbb. Ha a Convoy 20-ért tudja adni a fejlámpát, akkor az Armytek is, ha alap benne minden. De ha 30-ért adná még az is elmegy.

    menyország -> mennyország, akadáj -> akadály, jótálás -> jótállás, Iphoneal > Iphone-nal, kisuly > kisujj, csővet > csövet

Új hozzászólás Aktív témák