Új hozzászólás Aktív témák

  • Gargouille

    őstag

    válasz drinker #56356 üzenetére

    Ez igaz. Ettől elvonatkoztatva itt - ha jól értem - arról van szó, hogy ha a teljesen "szabályos" módon veszed meg a lámpát (tehát a hazai hivatalos viszonteladótól), akkor egy teljes értékű terméket kapsz, beleértve a garanciális ügyintézést, reklamációs lehetőségeket, számlát stb. Míg ezzel szemben élve a gyártó akciójával közvetlenül tőle rendeled meg, akkor erősen kétséges, hogy mennyire fogod tudni például érvényesíteni majd a garanciát (ha úgy hozza a szükség), ha nem azt kapod amit kértél mennyire fogsz tudni reklamálni stb..

    Tegyük fel megérkeznek a lámpák de meleg színhőmérséklet helyett mondjuk kaptok hideget és mondjuk lesz 3db amiből hiányzik a fejpánt vagy az akku. Mit fogsz csinálni? Visszaküldöd drága pénzen? Vagy nekiállsz kardozni Kate-el (hogy együk a szívét :D ), hogy legyen már kedves állni a visszaküldés költségét? Vagy küldje el a hiányzó alkatrészeket? Ne legyen így, de ha mégis, akkor lesz majd itt anyázás rendesen az Armytek-re.

    Gondolom pont az ilyen kellemetlen élmények elkerülése végett írta WestBam, hogy ebből tudatosan akart kimaradni. Nyilván egy 8$-os lámpánál mindezek a lesz@rom kategóriába esnek, de egy akciósan is ilyen drága darabnál azért több mint bosszantó ha magadra maradsz vele meg a problémáddal (ha van).

    Őszintén drukkolok, hogy minden rendben érkezzen meg! :)

    Lassan kiderül, hogy amit korábban abszurd humornak gondoltunk, az csak szimpla jövőbelátás volt.

Új hozzászólás Aktív témák