Új hozzászólás Aktív témák

  • Gargouille

    őstag

    válasz FBLLMAG #57928 üzenetére

    Minden el tud romlani. Az Armytek esetében - bár eszetlenül jó kis lámpa - sajnos a legtöbb tulajtól (nyilván van pár kivétel is) azt hallom, hogy már ment tönkre neki, már cserélték stb. Nyilván nincs reprezentatív mintám, hogy felmérjem mekkora arányú a meghibásodás ténylegesen, de nekem úgy tűnik, hogy elég magas. Túlontúl magas egy olyan lámpától ami kifejezetten a túlélésre van kihegyezve és az ára is ehhez van igazítva. Ami azt jelenti, hogy nagyon jó lámpa (tudásra, fényre, designra), de megbízhatatlan.

    Ha mondjuk nem 20ezerért adnák hanem 2000Ft-ért, akkor simán besorolnám a bóvli kategóriába, már ami a megbízhatóságát illeti. Hiába vízálló 10 méterig, meg dobálhatnám a második emeletről betonra, ha magától tönkremegy minden külső behatás nélkül. :) Csak viszonyításképp mondom, hogy 5db Convoy lámpám van most, amiket naponta használok, sokszor vízbe rakok, leesnek, télen szétfagynak a hátizsák külső zsebében, nyáron a napon felejtem és felforrnak... egyiknek sincs semmi baja. Van amelyiket 2 éve nyúzom. Az Elf C2-t tokban hordtam, óvtam és magától elhasalt. De tudom, tudom épp pechem volt... meg a többieknek is... :)

    Ugyanakkor szerencsém van, mert nem a barlangban vagy a puszta közepén hagyott cserben. Ami bánt, hogy az egyetlen flood fejlámpám volt és pont mostanság rengeteget használnám. Ezért akarok gy Utorch H09-et venni majd és bele tir optikát (ha megoldható) és akkor lenne egy pótlámpa ilyen esetekre.

    Lassan kiderül, hogy amit korábban abszurd humornak gondoltunk, az csak szimpla jövőbelátás volt.

Új hozzászólás Aktív témák