Új hozzászólás Aktív témák

  • WestBam

    Topikgazda

    válasz saril #66726 üzenetére

    Ez OK és el is fogadom.
    Tételezzük fel, hogy mindenki számára elérhető egy alap géppark a gyártás befejezéséhez. Van sok szabadideje, forrasztópákája, kézügyessége és hozzáértése is. Esetleg még kedve is vele foglalkozni.
    De én egy elvileg "kész" terméket vettem, nem egy host-ot, amibe még én fogok belsőt varázsolni, bár ha a fészek marása nem sík akkor már maga a host is egy gyengén sikerült fémdarab csak. Ilyen alapon szinte bármely lámpán lehet tovább javítani, vastagabb vezetékek a LED felé, rugók áthidalása, kontaktok tiszítása, ha szükséges akkor tökéletesítése, hővezető paszta csere ha kell, akár jobb minőségűre, esetleg a LED csillag cseréje is, régebben ezt is csinálgattuk, hiszen a lámpák jó része alu csillaggal érkezett.
    Nekem viszont fontosabb az, hogy mit kapok a kezem közé és az mennyire használható, mert a vevők szerintem több, mint 90%-a csak megveszi és használja a lámpáit, nem bontogatja szét, meg ellenőrizgeti, hogy minden rendben van-e vele. Ezért is szeretem a brand lámpákban, hogy össze vannak ragasztva. Ha valami nem stimm akkor "vissza a feladónak", küldjön olyat ami jó. Szerencsére még nem volt szükség erre, de ez is egy járható út. Persze ennek vastagon elkérik az árát.

    ⭐⭐⭐ https://elemlampablog.hu/linkek ⭐⭐⭐

Új hozzászólás Aktív témák