Új hozzászólás Aktív témák

  • MC Pite

    veterán

    válasz ZolkoW #73555 üzenetére

    Nem vagy egyedül ezzel.
    Csak nem olyan egyszerű mennyi a jó arány, csőlátása se legyen az embernek, meg a lába elé is lásson valamennyire.
    Pl HD15 csak spoton nekem erdőbe kevés, de városban remek futáshoz. A két emitterel jobb terepe, de nem olyan jó mint a HL55 és HS40 amik messze (középen spotban sok fény, messzire) is világítanak, de mellette a flood is elég, hogy rendesen lássak (főleg bringán).

    Futáshoz a H300R nekem talán még kellemesebb, egy lépéssel szórtabb mint két másik.

    Bringával erdőben mindig kormány+fejlámpával megyek, mert anélkül nem érzem magam biztonságban, vagy a talajszinten csorbul a láthatóság, vagy pofánver egy kisebb ág/nem látok oldalra/lefelé szükség esetén. Meg mert szórt és szúró fényre is szükségem van egyszerre.

    zolikaDB: HD15R nem jó neked, a flood megyegyezik a HD15-el, homogén, de relatív szűk. A spot nélkül nem látsz vele messzire, és abban a piros a spot (rohadt erős ugyan, de piros).

    P9 nem hiszem hogy high cri, amiket próbáltam nem olyanok, inkább mint az SST20, rideg, fakó fénye van (P9 eggyel jobb). Az AUX fény lesz a hi cri.
    H1-et nem próbáltam, nem szeretem mikor a szerelős (5-20) fokozat külön emitter, tök más színhőmérséklettel.

    HS40 tintje ha nem zavar, forint/látótáv/szórt fényben verhetetlen. A fokozatok nem a kedvenceim, és szerintem tré a fokozatmentes állítása, de ha nem állítgatod sokat, nem zavaró, vagy ha a 300 lumennel futsz végig.
    Steplessben sima nyomásra kb 800 lumennel kapcsol be, vagy hosszan nyomva moonlightban, de külön túl kell nyomni rajta hogy elinduljon felfelé a fény. Az alacsony fényerőkön elég gyorsan megy át, és következőleg ugyanarra indul tovább, amerre nyomtad utoljára, nem ellenkező irányban, ahogy logikusabb lenne.

    [ Szerkesztve ]

    <ELADÓ:új Bryton Gardia radar 32k> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

Új hozzászólás Aktív témák