Új hozzászólás Aktív témák

  • orientcx

    őstag

    válasz Sylc #14926 üzenetére

    Csak most sajnálom igazán, hogy Fed szájhős lévén már rég eljátszottam minden hitelem, mert most beperelhetnélek hitelrontásért. :B
    A fénykép viszont akkor is hamisítvány, én Clipperbe csak teliholdnál ülök, mikor átváltozom, karmaim nőnek, meg ilyesmi(tán megharapott egy birodalmi, vagy nemtom :U ), de akkor is álnéven futok(Cmdr I like the Duval Barbi) :)
    -
    baphomet - "Viszont, ha jól emlékszem GeForce kártyád van. Videórögzítésre használhatod a Shadowplay-t is, alanyi jogon jár az Nvidia tulajoknak."
    -
    Sajna egy igen régi vga-m van(GTX550ti 1Gb), amivel még mindig nevetve 40-60 fps-el futkároznak a játékok, és majd csak az érkező oculus 2-re szabva fogom lecserélni, viszont ezzel még nem megy a shadowplay.
    -
    raymi16 - "Hát ma én is így jártam, mikor a rendszerbe érkeztem a fő csillaghoz, de mégegyszer nem vállalom be!"
    -
    Csakhogy tőlem senki nem kérdezte, hogy bevállalom-e. Természetesen akkor is bevállaltam volna, hisz egy rettegett hős Fed vitéz vagyok, és az ilyen nekem meg sem kottyan.......khmmm.....izé....az a friss sos rendelés arról a nagyobb tétel alsógatyáról az nincs összefüggésben a videón látott eseményekkel, az csak véletlen egybeesés... :B
    -
    gigafun - "Engem meggyőztél. Teljesen hihető"
    -
    Hát már te is? :O
    -
    rtitusz - "slinkus spiritus kolléga rózsaszín kannával tolja"
    -
    Na még egy lapáttal. :(((
    Jó hogy nem adtok rám mindjárt egy szoknyát is. Csúnyák vagytok! :((( :) :(((

    [ Szerkesztve ]

    u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

Új hozzászólás Aktív témák