Új hozzászólás Aktív témák

  • kiskuplung

    őstag

    válasz nubreed #28023 üzenetére

    Nincs előttem a játék, de semmi extrát nem csináltam, csak az FSD-t leszámítva minden modul D-s, és Grade 5 FSD-t raktam rá.

    Úgy emlékszem 4x-5x újrapörgettem, mire ilyen lett. De állítólag ki lehet hozni 50 fényévet is belőle, bevallom, ennyire nem voltam alapos :)

    Esetleg annyi jótanácsot tudok adni (mert már többen írták itt, hogy az engineerkedés milyen unalmas), hogy egy ASP-et szerelj fel ugrótávra optimalizálva + wake scanner + adv. disco. scanner + SRV bay + mining laser, és ha kell bányászkodni, akkor a cargok helyére refinery + controller limpet + prospector limpet.
    Én egy ilyen hajóval furikáztam 2-3 hétig, csak élveztem a játékot, és minden, de tényleg minden fontos engineer megnyílt, nem volt semmi farmolás jellege.
    Csak mindig scannelgesd be a hajókat, wake signalokat, néha menj be USS-be, stb, csinálgasd a küldiket, és ezzel folyamatosan ki leszel tömve materialokkal.

    Plusz, én inara alapján, ha megnyílt egy mérnök, akkor kikerestem a legkönnyebben megszerezhető anyagokat, és amit meg tudtam venni, azt megvettem, és igyekeztem level 3-as upgradekkel eljutni az 5ös szintig. 1 mérnök/nap teljesen reális.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák