Új hozzászólás Aktív témák

  • orientcx

    őstag

    Ma mentem egy kört egy HazRES-ben a másod accountommal multi crew-ben. Kicsit idegesítő volt, hogy a program folyton bekapcsolta a wing voice-t, mert a laptop közvetlenül az asztali gép mellett van, és a két gépen a hang rögtön összegerjed(igazi Fed bugrishoz méltóan csak a huszadik eset után jöttem rá, hogy ezt végleg ki lehet kapcsolni :U ). Most az olyanokra ki sem térek, hogy pl milyen ocsmányul randa érkezéskor egy-egy csillag, ezeket már többen elpanaszolták előttem, és csak megoldják előbb-utóbb, viszont az a plusz pötty, amit a multi crew-el nyerek, az nagyon király. Az ember nem is gondolná, mennyit számít. Így ha épp lőnek rám, mindig lehet négyet a pajzson tartani belőlük, mert a maradék három bőven elég a fegyverzetre, azt már folyamatos össztűzzel sem lehet sem lemeríteni, sem túlhevíteni(persze nem lézereket használok, hanem MC-ket, és fix frag cannon-t double shot-al), de amikor az egyik ügyféltől boostolok a másikig, az az egy pip feltölti az általában félig üres fegyverzetet is. Bele sem gondolok, mekkora királyság lehet a nyolc pöttyös Corvette :)
    És most egy kis IPSZ tudomány: mikor megérkeztem az első HazRES-be, és a program tizenharmadjára kapcsolta be azt a nyüves wing voice-t, akkor a két gép tizenharmadszorra gerjedt össze azzal az undorító vonítással. :W És amikor tizenharmadszorra kapcsoltam ki azt a sz*rt, akkor pont elém mászott egy konda. Rosszabbkor nem is tehette volna a nyomorult, mert bár általában figyelek hogy wanted-e az illető, de most első dühömben nem gondolkodtam, és mivel pont a frag cannon csöve elé mászott a szerencsétlen, kapásból rányomtam kettőt, és közben természetesem az MC-k sem szundikáltak, + még a fighteremet is ráuszítottam csórikámra. Visszanéztem a videót, a meccs pontosan 4(!) mp-ig tartott(igaz, a kolléga csak competent fokozatú volt). Egy HazRES-ben kb minden századik konda clean, hát pont ez volt az a jubileumi századik, kívánjunk neki jó utat az escape pod-jában, és imádkozzunk, hogy ne egy birodalmi humán erőforrás gazdálkodási szakember találja meg elsőként. :(
    Az nem igazi újdonság hogy minden baromságra képes vagyok, ezt az egészet csak azért meséltem el, mert az érdekes volt, hogy amint wanted lettem, a crew-ként szolgáló második accountom azonnal automatikusan kiszállt. Az ok egyszerű, crew keresésnél meg kell adni, milyen jellegű a meló(bounty hunting/pirate/trade/explorer stb). Mivel én fejvadászatra invitáltam a másik énemet, ezért az ED automatikusan kiléptette a Corvettemből, hisz ő legális küldetésre jelentkezett, tehát nem vállalhat közösséget egy bűnözővel(a hálátlan kölök, hát ezért neveltem belőle pilótát, és adtam alá egy fullos FDL-t ülésfűtéssel, hogy ilyen rútul megtagadjon, mikor nyolc napot áldoztam rá??? :((( ;)). Aztán az automatikus kiléptetés után a multi crew menü még külön meg is kérdezte, elfogadja-e a bounty-t, és a nem válasz után semmilyen következménye sem lett a dolognak.
    Röviden: ha legális tevékenységre szerződött a személyzet, akkor illegális cselekvés esetén rögtön, automatikusan kiléptetődik(sima fine esetén, tehát pl egy 8-10 perces kisbüntinél még nem).
    Mellesleg az újra visszaültetés után futottam vele egy kb 20 perces kört egy másik HazRES-ben, és Slink Spirit-ként, mint hajótulajdonos 2,1 Misikét kasszíroztam, Fool Crow-ként, mint személyzet 620k-t(itt nem mindegy, hogy a crew milyen fokozatú, ez az accountom jelenleg dangerous)

    u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

Új hozzászólás Aktív témák